reede, 12. detsember 2008

Triibu sünnipäev




Peale Anpingi reisi oli meil siis väiksem vaheaeg - mingi paar tundi, mille käigus sai ka mõningate huvitavate campuse urgastega tutvuda, selle kohta on ka paar pilti. Pildid Triibu sünnipäevast aga lähevad aga asjaosalistele endile.
Hiljem õhtupoole suundusime ühe vana kooliõe (TTÜ`st kusjuures) Triibu sünnipäevale, mille ta ühildas ühe mu praeguse kursakaaslase omaga - neil nimelt samal päeval sünnipäev (või enam-vähem samal päeval). Pidu ise toimus ühes kesklinna söögikohas - või millegis sarnases. Täpselt seda defineerida ei oskagi. Pidu ise oli päris korralik - mõnede eriti tagasihoidlike aasialaste jaoks isegi liiga metsik :D . Kuid tegemist oli ka üsna tagasihoidlike tegelastega. Peale "soojendust" liiguti edasi klubisse - kuhu mina ja mõned veel raskekujulise laiskuse tõttu eriti minna ei viitsinud.
Tagasitulles sai taksojuhiga ka nalja - nimelt peeti vana kinni kiiruse ületamise eest aga kui võmmid nägid, et tegemist oli taksoga siis lasti see miskipärast kähku minema. Kusjuures taksod ise on siis üldse omaette ooper - kuid sellest miski aeg hiljem.

Kommentaare ei ole: